Cassette unit

Cassette units om in plafonds te bouwen, in een koof, onder het plafond te hangen of in het systeem plafond te plaatsen.
Er zijn vele mogelijkheden met inbouw en cassette units. Dit is altijd maatwerk, daarom komen wij u thuis of op het werk informeren.

Hieronder een aantal voorbeelden.

De Mitsubishi Electric CESH-M cassette unit is leverbaar in 2.5/3.5/5.0kw. Optioneel met wifi en of wand module voor centrale bediening van al uw units. Standaard met afstandbediening.

Deze cassette-unit die 1-zijdig uitblazend is, is dankzij het subtiele ontwerp onopvallend aanwezig. Bijkomend voordeel is dat door de zeer beperkte inbouwhoogte van slechts 18,5 cm de unit in vele moeilijke situaties toepasbaar is. De unit wordt onzichtbaar in het plafond gemonteerd. Hierdoor is de unit ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld de studeer- of slaapkamer.

Vanaf 3360.-

Mitsubishi Heavy Industries

De FDTC is het meest compacte cassettemodel voor inbouw in moderne systeemplafonds. Met een plat ontwerp van slechts 10mm op het diepste punt behoort het FDTC Cassettemodel tot een van de smalste in haar soort.

Vanaf 2450.-